Održavanje

Naše servisno osoblje održava raznovrsne automatizacijske uređaje i sustave u industriji, energetici, prometu i zgradarstvu, bilo da ih je isporučila naša tvrtka ili drugi dobavljači.

Naš tim za održavanje je sastavljen od iskusnih inženjera i tehničara i opremljen za održavanje složenih sustava i postrojenja. Nudimo prediktivno, preventivno i interventno održavanje s 24-satnim dežurstvom.

Prediktivno održavanje

Prediktivno održavanje temelji se na uporabi tehničkih informacijskih sustava (TIS, MES, Level 2). TIS na temelju podataka o stvarnom stanju uređaja i postrojenja predlaže termine i opseg pojedinih servisnih radova.

U usporedbi s preventivnim održavanjem, za koje su karakteristični fiksni rokovi i opsezi radova utemeljeni na prosječnim vrijednostima, takvim se pristupom:

Preventivno održavanje

Ugovor o preventivnom održavanju može obuhvaćati niz djelatnosti:

Interventno održavanje

Pod interventnim održavanjem podrazumijevamo servisne zahvate po pozivu korisnika. Ovisno o mjestu i vrsti postrojenja te vrsti kvara, jamčimo početak zahvata u intervalu od 3 do 48 sati po pozivu. Točan rok navodi se u ugovoru.

Poslovi interventnog održavanja obuhvaćaju:

Korisnici održavanja mogu kvar prijaviti i putem naše web stranice za prijavu kvara. Izvan radnog vremena na raspolaganju stoji posebna web stranica za hitne intervencije.

Pretplatite se na naš newsletter

    Šaljemo novosti iz svijeta automatizacije i informacije o popustima u našim proizvodima i uslugama.